Open analytics Nap

Innovatív BI nap

Konferenciánkról

A Budapest BI Fórum két nagy sikerű, eddig önálló rendezvény, az Open Source BI és az Innovatív BI konferenciák összeolvadásából született, létrehozva így a legnagyobb magyar, analitikával foglalkozó, szállítófüggetlen szakmai rendezvényt.

A BI Fórum idén már hatodik alkalommal kerül megrendezésre, a korábbi évek programja és előadásai itt találhatóak: 20172016, 2015, 2014, 2013

 

Fókusztémák

Konferenciánk első napjának főszereplői a technikai előadásokat és esettanulmányokat felvonultató Pydata,R és gépi tanulás/adatbányászat szekciók, a második napon pedig az adatvizualizáció, az önkiszolgáló BI és az adatvezérelt üzlet témái kapnak majd főszerepet.

Workshopok

November 13.-án workshopokat rendezünk, ahol többek között az adatvizualizáció, az adatbányászat, a Python és az R alapjaival lehet megismerkedni.

Előadói pályázat

Tervezett szekciók

  • Python és PyData
  • R
  • BI, dashboardok és adatvizualizáció
  • Adatbányászat és gépi tanulás

A részletes kiírások a konferencia angol nyelvű weboldalán olvashatóak, de fontos kiemelni, hogy előadni nem csak angolul, hanem magyarul is lehet.

Miért érdemes előadni:

  • Ingyenes részvétel: Minden beválogatott előadó a vendégünk. A workshopot tartó előadók a konferencia mindhárom napján, a normál előadást tartók a két fő napon, míg a villámelőadást tartók az előadásuk napján vehetnek részt ingyen a konferencián.
  • Speaker szoba: Külön termet biztosítunk az előadóknak, ahol nyugodtan fel tudnak készülni az előadásra és eszmét cserélni a többi előadóval.
  • Coaching: Szeretnél biztos lenni abban, hogy az előadásod teljes mértékben megfelel a közönség érdeklődésének, elvárásainak? Jelezd nekünk, és mi segítünk az előadásra való felkészülésedben.

A jelentkezés módja

Amennyiben szeretnél jelentkezni, kérjük töltsd ki az előadói pályázat űrlapját! Jelentkezési határidő: 2018. szeptember 3.