Előadói pályázat

A konferenciáról

A Budapest BI Fórum két nagy sikerű, eddig önálló rendezvény, az Open Source BI és az Innovatív BI konferenciák összeolvadásából született, létrehozva így a legnagyobb magyar, analitikával foglalkozó, szállítófüggetlen szakmai rendezvényt.
Az idei konferencia témái között megtalálhatóak az open source adatelemző szoftverek,  az open data alapú megoldások, adatvizualizáció, önkiszolgáló BI, adatbányászat,  és a gépi tanulás.

Tervezett szekciók

  • Python és PyData
  • R
  • BI, dashboardok és adatvizualizáció
  • Adatbányászat és gépi tanulás

A részletes kiírások a konferencia angol nyelvű weboldalán olvashatóak, de fontos kiemelni, hogy előadni nem csak angolul, hanem magyarul is lehet.

Miért érdemes előadni:

  • Ingyenes részvétel: Minden beválogatott előadó a vendégünk. A workshopot tartó előadók a konferencia mindhárom napján, a normál előadást tartók a két fő napon, míg a villámelőadást tartók az előadásuk napján vehetnek részt ingyen a konferencián.
  • Speaker szoba: Külön termet biztosítunk az előadóknak, ahol nyugodtan fel tudnak készülni az előadásra és eszmét cserélni a többi előadóval.
  • Coaching: Szeretnél biztos lenni abban, hogy az előadásod teljes mértékben megfelel a közönség érdeklődésének, elvárásainak? Jelezd nekünk, és mi segítünk az előadásra való felkészülésedben.

Többszörös jelentkezés

Minden előadó pályázhat több előadásra, különböző témákban is.

A jelentkezés módja

Amennyiben szeretnél jelentkezni, kérjük töltsd ki az előadói pályázat űrlapját! Jelentkezési határidő: 2018. szeptember 3. 

A beérkezett pályázatokat a konferencia szervezőbizottsága kiértékeli és a jelentkezőket emailben értesíti az eredményekről.

Van kérdése?

A pályázattal kapcsolatban további információval Arató Bence szolgál. Ha felmerül bármilyen kérdés, akkor a speakers@budapestbiforum.com e-mail címen vagy Twitteren érdeklődhetnek (@bencearato)