Jegyek és részvételi kedvezmények

Részvételi díjak

Az idei BI Fórum két teljes, keynote előadásokat, párhuzamos szakmai szekciókat és kerekasztal-beszélgetéseket is magában foglaló konferencianapot kínál (szerda és csütörtök). Ehhez egy nagyobb lélegzetű, szakmai workshopokat tartalmazó Workshop nap járul kedden.

A legkedvezőbb részvételi lehetőséget a mindhárom napra belépést biztosító All Inclusive jegy kínálja, de van mód csak a két konferencianapra vagy akár egyes napokra is jegyet váltani.

Az egyes jegytípusokat és áraikat a következő táblázat tartalmazza. Jelenleg a First Minute regisztrációs díjak érvényesek.

  Workshop nap
november 13.
1 napos jegy
november 14. vagy 15.
2 napos jegy
november 14. és 15.
All Inclusive
Mindhárom nap
First Minute
(június 30.-ig)
60 000 Ft 36 000 Ft 72 000 Ft 120 000 Ft
Early Bird
(szeptember 17.-ig)
60 000 Ft 45 000 Ft 90 000 Ft 135 000 Ft
Standard 80 000 Ft 60 000 Ft 120 000 Ft 180 000 Ft


A részvételi díj közvetített étkezést is tartalmaz, ami a számlán külön feltüntetésre kerül, az erre fizetendő közterhek a résztvevőt terhelik. Áraink nem tartalmazzák a 27% ÁFÁ-t.

Kedvezmények

Időalapú kedvezmények
Minél korábban veszi meg jegyét, annál kedvezőbb áron juthat hozzá!

Csoportos kedvezmény
A szakmai tudás folytonos fejlesztése minden kolléga számára fontos, ezért ha egy cégtől legalább négyen jelentkeznek, akkor az összes résztvevő számára 25% kedvezményt adunk, így négyen jöhetnek el három belépő áráért. A jelentkezéshez kérjen csoportos regisztrációs űrlapot irodai elérhetőségeinken!

A különböző díjkedvezmények nem vonhatóak össze.

Egyéb feltételek

A regisztrációkat beérkezésük sorrendjében dolgozzuk fel, és e-mail útján igazoljuk vissza.

A jelentkezés lemondása 2018. szeptember 30-ig díjtalanul, október 31-ig pedig a részvételi díj 50%-ának megfizetése mellett lehetséges. Későbbi lemondást sajnos nem áll módunkban elfogadni, azonban a részvételi jog cégen belül átruházható.

A részvételi díj közvetített étkezést is tartalmaz, ami a számlán külön feltüntetésre kerül, az erre fizetendő közterhek a résztvevőt terhelik.

A konferencián való részvétel egyéb feltételeit a Részvételi feltételek és a Viselkedési Kódex szabályozza.

Regisztráció

A konferenciára kétféle módon lehet jegyet vásárolni: azonnali online bankkártyás és átutalásos fizetéssel. Több résztvevő egyidejű regisztrációja esetén kérje csoportos regisztrációs űrlapunkat irodai elérhetőségeinken!

Jelentkezéssel és részvétellel kapcsolatos kérdésekben Jelen-Kovács Anita tud további felvilágosítást adni a 70/588-0245 telefonon.