Kötöttpályán – kötöttségek nélkül (Tableau 10 esettanulmány)

Zöldmezős beruházásként indult egy önkiszolgáló BI rendszer bevezetése a vasúti szektorban. Az eszköz kiválasztásától az architektúráig bemutatunk egy projektet, amely mind műszakilag, mind üzletileg mintaszerűen működik.

Nagy-Palkovics Zita
Szabályozási csoportvezető, VPE Kft.

Nagy-Palkovics Zita a VPE Kft. szolgáltatáskontrollereként több, mint 8 éve a vasúti szektor nemzeti Teljesítményösztönző Rendszerének szakértője, 2016 óta a szabályozási csoport csoportvezetője. A vállalat IT csapatát erősítve is tevékenykedik, mindemellett a VPE Kft-nél 2016 januárjában indult BI eszköz bevezetési projekt szakmai vezetője.

Iván László
Vezető tanácsadó, Mortoff Kft.

Iván László a Mortoff Kft. BI üzletágának vezető tanácsadója, több mint 15 éves, üzleti intelligencia területén szerzett tapasztalattal, mind riporting rendszerek, vezetői információs rendszerek, adatvizualizációs megoldások bevezetésében, mind adattárház szakértői, tervezői és kivitelezői feladatokban, adatmodellezésben, továbbá egyes BI eszközök oktatójaként is. A Mortoff BI üzletágán belül technológiai architektként és frontend tanácsadóként is tevékenykedik, platform-függetlenül mind az adatbázis, mind az üzleti intelligencia megoldások tekintetében.

Soós Tamás
Ügyvezető,Eiger

A Tableau partnereként fő fókusza olyan adat irányultságú projektek megvalósítása, ahol a cél az önkiszolgáló adat-feltérképezés megteremtése. Két évtizede foglalkozik IT projektek megvalósításával. Tapasztalatát több kisebb cég vezetőjeként, a projekteken keresztül pedig számos hazai és nemzetközi nagyvállalatban szerezte.