Program

November 14., kedd – Workshop nap

A nap folyamán alapozó jellegű egész napos workshopokat rendezünk, amelyek remek alkalmat biztosítanak a megismerkedésre egy-egy új eszközzel vagy területtel.

November 15-16., szerda és csütörtök

A konferencia két fő napján plenáris előadások és párhuzamos szekciók kapnak helyet reggel 9 és 5 óra között.

Keynote előadások

A szekció előadásai:

PyData szekció
A PyData ökoszisztémába a Python környezetben történő data engineering és data science feladatok (adatfeldolgozás, elemzés, adatbányászat és adatvizualizáció) támogatására szolgáló könyvtárak és eszközök tartoznak.

 A szekció előadásai:

A szekció szerdán kerül megrendezésre.

R szekció
Az R szekció programjában statisztikai, elemzési és és adatbányászat témák szerepelnek. A nyílt forráskódú R statisztikai programozási nyelv hazánkban is egyre népszerűbb, nagyvállalatoknál és startupok egyaránt alkalmazzák adatelemzési feladatokra. A budapesti R meetup, a BURN tagsága pedig már meghaladja az 1,000 főt.

 A szekció előadásai:

Az előadások egyik része szerdán, másik része csütörtökön fog szerepelni a programban.

Machine learning szekció
A szekció az adatbányászat és a gépi tanulási alkalmazási területeit mutatja be a kampányoptimalizálástól az önvezető autókig.

A szekció előadásai:

A szekció szerdán kerül megrendezésre.

Data-Driven business szekció
Az adatalapú vállalatvezetés szekcióban olyan esettanulmányokat mutatunk be, amelyek a különböző analitikai eszközökkel alkalmazását üzleti szemszögből mutatják be. A szekció fő témája az online ügyfélkiszolgálás és a digitális analitika, de szó esik még többek között a nagyvállalati digitális transzformáció analitikai kihívásairől és a dinamikus árazásról is.

A szekció előadásai:

A szekció csütörtökön kerül megrendezésre.

BI szekció
A BI szekcióban a hazai BI alkalmazási gyakorlatot mutatjuk be esettanulmányokon és technikai előadásokon keresztül.

A szekció előadásai:

A szekció csütörtökön kerül megrendezésre.

BI szoftverek kiállítása

A konferencia szüneteiben működő Tech Cornerekben a különböző gyártók BI szoftvereit lehet közelebbről megismerni és kipróbálni. A kiállítók listája itt olvasható.

Adatvizualizációs verseny

Ismét megrendezzük adatvizualizációs kihívásunkat, ahol a résztvevők egy általunk biztosított, izgalmas adathalmazból készíthetnek tetszés szerinti eszközökkel elemzéseket és vizualizációkat.

A verseny élő döntőjére a csütörtöki nap végén kerül sor.