Open analytics Nap
Innovatív BI nap

Konferenciánkról

A Budapest BI Fórum két nagy sikerű, eddig önálló rendezvény, az Open Source BI és az Innovatív BI konferenciák összeolvadásából született, létrehozva így a legnagyobb magyar, analitikával foglalkozó, szállítófüggetlen szakmai rendezvényt. A BI Fórum idén már hatodik alkalommal kerül megrendezésre, a korábbi évek programja és előadásai itt találhatóak: 201820172016, 2015, 2014, 2013  

Fókusztémák

Konferenciánk első napjának főszereplői a technikai előadásokat és esettanulmányokat felvonultató Pydata,R és gépi tanulás/adatbányászat szekciók, a második napon pedig az adatvizualizáció, az önkiszolgáló BI és az adatvezérelt üzlet témái kapnak majd főszerepet.


Workshopok

November 12.-én egész napos workshopokat rendezünk. Részletek hamarosan.

Előadói pályázat

Ismét pályázatot hirdetünk előadás tartására! A konferencia fő témáihoz kapcsolódó előadásokkal lehet jelentkezni, amelyek nyelve angol vagy magyar lehet. A normál konferencia előadás mellett van mód workshop vagy rövid villámelőadás tartására is. A programba bekerülő előadók ingyenesen vehetnek részt a konferencián.
A CFP jelentkezést megnyitottuk!
Az előadói pályázatra 2019. szeptember 22.-ig (vasárnap) lehet jelentkezni.

Tervezett szekciók

Adatvizualizációs verseny

A konferencia keretein belül megrendezésre kerül adatvizualizációs versenyünk, amelyet ismét a dataviz.hu-val közösen fogunk szervezni. Részletek hamarosan.