Online formában tér vissza a 2020-as BI Fórum

A 2020-as év hozta változásokhoz és lehetőségekhez igazodva, mi is egy kicsit történelmet írunk: idén először online formában kerül megrendezésre a Budapest BI Fórum!

Minden évben szép számban büszkélkedhetünk olyan résztvevőkkel, akik újra és újra ott ülnek a közönség soraiban, és természetesen bízunk abban is, hogy az online formátumnak köszönhetően most azok az érdeklődők is csatlakozni tudnak, akiknek eddig erre nem volt lehetőségük.

Most azonban még Törzsvendégeink sem tudhatják, pontosan mire számítsanak, így ezzel a poszttal segítünk eligazodni online konferenciánk részleteiben.

Mikor?
Ezúttal egyetlen napon: 2020. november 25-én (szerda).
Terveink szerint 9 és 16 óra között lesznek az előadások, majd ezt követően egy Open Session keretében kerül sor a tradicionális adatvizualizációs versenyünk döntőjére. A konferenciához kapcsolódóan online workshopokat is tervezünk, ezek november 23-án és 24-én lesznek.

Hol?
A konferencia 2 platformon zajlik majd. Az elsődleges kommunikációs és interakciós csatornánk a Slack online csevegőfelület lesz, az előadásokat pedig Zoom Webinaron keresztül fogjuk közvetíteni.

Mi lesz a fókuszban?
A konferencia programjában több párhuzamos track-et tervezünk üzleti intelligencia, adatvizualizáció és adatelemzés témákban, valamint ismét tervezünk Python és R témájú előadásokat is.

Miért?
Az üzleti intelligencia és adatvizualizáció hazai népszerűsége töretlen, így mindenképp fontosnak érezzük a konferencia megrendezését. Az online formátum újdonság lesz, de jó néhány érv szól melette:

  • Kipróbáltuk, és működik
    A szeptemberi Budapest Data Fórum esetében csupán néhány héttel a konferencia előtt, számos megoldalndó kérdéssel a fejünkben álltunk át a teljesen online változatra. A pozitív visszajelzések alapján hoztunk meg a döntést arról, hogy idén is lesz Budapest BI Fórum.
  • Gazdaságos
    Ezalatt nem elsősorban a kedvezőbb jegyárakra gondolunk, hanem arra, hogy az online világban megspóroljuk az utazással töltött órákat (és hát tudjuk, hogy az idő pénz). De azért a  jegyek is olcsóbbak, mint a hagyományos konferenciáink esetén.
  • Kényelmes és rugalmas
    Részt lehet venni otthonról, az irodából vagy bárhonnan, ahol van internetkapcsolat. Bármikor megszakíthatja az előadások nézését, és könnyen újracsatlakozhat a nap folyamán.
  • Interaktív
    Az online tér kiváló networking lehetőséget biztosít, amit interaktív elemekkel (pl. Office Hours az előadókkal) is támogatunk.
  • Gazdag és izgalmas szakmai program
    Több olyan előadót is meg tudunk hívni így, akik korábban többek között az utazással járó extra idő miatt nem tudták vállalni a személyes előadást a konferencián.

Mi az, ami változatlan?
A lelkesedésünk töretlen, és igyekszünk mindent megtenni azért, hogy kimagasló szakmai tartalmat és konferencia élményt biztosítsunk.

Várjuk szeretettel a konferenciánkon!

→ Jegyárak és regisztráció