Jegyek és részvételi kedvezmények

Részvételi díjak

Az idén online formában megvalósuló konferencián egy teljes napon át (9 és 16 óra között) esettanulmányok és technológiai előadások várják az érdeklődőket.

A konferenciajegyek árából november 13-ig történő regisztráció esetén 10% kedvezményt nyújtunk.

Az egyes jegytípusokat és áraikat a következő táblázat tartalmazza:

Nap Early bird árak
november 6-ig
Late bird árak
november 13-ig
Standard árak
WORKSHOPOK 
(november 23. 24., hétfő és kedd)
60 000 Ft
KONFERENCIA 
(november 25., szerda)
32 000 Ft 36 000 Ft 40 000 Ft


A megadott árak személyenként értendők és nem tartalmazzák a 27% ÁFA-t.

Kedvezmények

Late Bird kedvezmény
A 10% kedvezményt nyújtó Late Bird árakon november 13-ig lehet regisztrálni. A Late Bird kedvezmény a workshop napra nem vonatkozik.

Early Bird kedvezmény
Érdemes minél hamarabb jelentkezni! A 20% kedvezményt nyújtó Early Bird árakon november 6-ig lehet regisztrálni. Az Early Bird kedvezmény a workshop napra nem vonatkozik.

Csoportos kedvezmény
A szakmai tudás folytonos fejlesztése a csapat minden tagja számára fontos, ezért ha egy cégtől legalább négyen jelentkeznek, akkor az összes Résztvevő számára 20% kedvezményt adunk, a jelentkezés időpontjától függetlenül. A Csoportos kedvezmény a workshop napra nem vonatkozik.

A különböző díjkedvezmények nem vonhatóak össze (az Early Bird, Late Bird és a Csoportos kedvezmény sem).

Online regisztráció

Jegyvásárlásra online rendszerben, a regisztrációs űrlap kitöltésével és beküldésével van lehetőség, a fizetés pedig kétféle módon történhet: a regisztráció időpontjában azonnal bankkártyával vagy regisztrációt követően küldött díjbekérő alapján átutalással.

A regisztrációt lezártuk.

Módosítási és lemondási feltételek

Az online formátumnak köszönhetően különösen rugalmas módosítási és lemondási feltételeket kínálunk:

Jegyek módosítása, lemondása
A jegyek lemondására november 17-ig van lehetőség. Későbbi lemondásra sajnos nincs mód, azonban a részvételi jog cégen belül átruházható.

Lemondást, módosítást, átruházást csak írásban fogadunk el, kérjük, az office@budapestbiforum.com e-mail címen jelezze nekünk a kért változtatásokat!

Egyéb feltételek
A konferencián való részvétel egyéb feltételeit a Részvételi feltételek és a Viselkedési Kódex szabályozza. Adatkezelési tájékoztatónk itt olvasható.

Kapcsolat
A regisztrációval kapcsolatos felvilágosítással az office@budapestbiforum.com e-mail címen, illetve a +36 70 416 2778 hotline számon állunk rendelkezésére.