Jegyek és részvételi kedvezmények

Részvételi díjak

Az idei BI Fórum két teljes, keynote előadásokat, párhuzamos szakmai szekciókat és kerekasztal-beszélgetéseket is magában foglaló konferencianapot kínál (szerda és csütörtök). Ehhez egy nagyobb lélegzetű, szakmai workshopokat tartalmazó Workshop nap járul kedden.

Az All Inclusive jegy mindhárom napra belépést biztosít, de van mód csak a két konferencianapra vagy akár egyes napokra is jegyet váltani.

Az egyes jegytípusokat és áraikat a következő táblázat tartalmazza. Jelenleg a Standard regisztrációs díjak érvényesek.

  Workshop nap
november 13.
1 napos jegy
november 14. vagy 15.
2 napos jegy
november 14. és 15.
All Inclusive
Mindhárom nap
First Minute
(szeptember 3.-ig)
60 000 Ft 36 000 Ft 72 000 Ft 132 000 Ft
Early Bird
(október 15.-ig)
60 000 Ft 45 000 Ft 90 000 Ft 150 000 Ft
Standard 80 000 Ft 60 000 Ft 120 000 Ft 200 000 Ft


A részvételi díj közvetített étkezést is tartalmaz, ami a számlán külön feltüntetésre kerül, az erre fizetendő közterhek a résztvevőt terhelik. Áraink nem tartalmazzák a 27% ÁFÁ-t.

Kedvezmények

Időalapú kedvezmények
Minél korábban veszi meg jegyét, annál kedvezőbb áron juthat hozzá!

Csoportos kedvezmény
A szakmai tudás folytonos fejlesztése minden kolléga számára fontos, ezért ha egy cégtől legalább négyen jelentkeznek, akkor az összes résztvevő számára 25% kedvezményt adunk, így négyen jöhetnek el három belépő áráért. A jelentkezéshez kérjen csoportos regisztrációs űrlapot irodai elérhetőségeinken!

A különböző díjkedvezmények nem vonhatóak össze.

Egyéb feltételek

A regisztrációkat beérkezésük sorrendjében dolgozzuk fel, és e-mail útján igazoljuk vissza.

A jelentkezés lemondása 2018. szeptember 30-ig díjtalanul, október 31-ig pedig a részvételi díj 50%-ának megfizetése mellett lehetséges. Későbbi lemondást sajnos nem áll módunkban elfogadni, azonban a részvételi jog cégen belül átruházható.

A részvételi díj közvetített étkezést is tartalmaz, ami a számlán külön feltüntetésre kerül, az erre fizetendő közterhek a résztvevőt terhelik.

A konferencián való részvétel egyéb feltételeit a Részvételi feltételek és a Viselkedési Kódex szabályozza.

Regisztráció

A konferenciára kétféle módon lehet jegyet vásárolni: online bankkártyás és átutalásos fizetéssel. Több résztvevő egyidejű regisztrációja esetén kérje csoportos regisztrációs űrlapunkat irodai elérhetőségeinken!

Az online regisztrációt lezártuk. Kérjük, hogy regisztrációs ügyekben hívja az irodánkat.

Jelentkezéssel és részvétellel kapcsolatos kérdésekben Jelen-Kovács Anita tud további felvilágosítást adni a 70/588-0245 telefonszámon.